Mestafname

Usp Icon
Volledige ontzorging
Usp Icon
Gemotiveerd en vakbekwaam personeel
Usp Icon
Modernste technieken en machines
Afbeelding

Mestafname in regio Zuid-Holland

Bent u in de regio Zuid-Holland op zoek naar een betrouwbare partner voor mestafname? Loonbedrijf Bekkers uit Erp is hét bedrijf waar u op kunt vertrouwen voor kwaliteitsmest. Wij begrijpen het belang van een verantwoorde mestafname voor uw agrarische bedrijfsvoering en staan klaar om u hierin volledig te ondersteunen. Met onze expertise en service zorgen wij ervoor dat uw mestafname vlot en conform de geldende regelgeving verloopt.

oordelige en snelle mestafname regelen

Onze mesthandel biedt u de mogelijkheid aan om op een voordelige manier uw mestafname te regelen. Het is belangrijk dat elk agrarisch bedrijf jaarlijks een deel van zijn mest verwerkt om aan de nationale wetgeving te voldoen. Wij faciliteren dit door de mest bij u op locatie of op ons eigen terrein te scheiden. De kosten voor de mestafname worden berekend aan de hand van de hoeveelheid mest die wij van u afnemen. Zo bieden wij een transparante en eerlijke service aan, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Schakel onze mesthandel in voor het scheiden van mest op uw locatie

Maak vandaag nog een afspraak

Neem vandaag nog contact met ons op

Voor een efficiënte en probleemloze afname van mest bent u bij ons aan het juiste adres. Naast mestafname voeren wij ook mestleveringen uit, waarmee u uw landbouwvelden kunt verrijken met kwalitatieve (drijf)mest. Schakel ons in voor uw mestbeheer door vandaag nog contact met ons op te nemen. Bel naar +316 43 58 09 20 of stuur een e-mail naar info@loonbedrijfbekkerserp.nl. Samen zorgen we voor een vruchtbare toekomst voor uw landbouwgrond.